Rulleskirenn i Trøsken

Postet av Tistedalen FL den 20. Sep 2019


Torsdag 19/9 ble det gått kretsrenn i klassisk stil i rulleskiløypa i Trøsken, hvor TFL-løperne demonstrerte at den primære motivasjonen for kjøreturen til Harehjellhytta denne torsdagskvelden verken var å spise boller eller å drikke saft. 

 Fredrik Signebøen var ikke snauere enn at han gikk hen og vant 12-årsklassen for gutter, hvor det i alt stilte 8 deltagere, mens Agnes Andersen tok en solid 2. plass bak tilsynelatende uslåelige Anna Solberg fra Spydeberg i J13, og i konkurranse med totalt 5 startende rulleskiløpersker i denne klassen. Til sammenlikning var ikke tida Agnes brukte på 4-kilometeren i Trøsken dårligere enn at det ville ha holdt til en relativt komfortabel seier i J14. For Sondre Signebøen, gikk det imdl. en anelse tråere enn det pleier, og storebror Signebøen måtte ta til takke med 4. plass av de 5 som startet i G14.

 På søndag er det duket for nytt rulleskirenn på nylagt asfalt i Fredrikstad Skiarena, og det er ikke først og fremst for å spise boller at langrennsløperne fra TFL stiller i Fredrikstad heller. 😊


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.