Lysløype

Oktober 2021

TFL's lysløype er ca. 7,0 km lang, og fra denne kan du også gå inn i Ormtjern-lysløypa.

En "ytre runde" i lysløypene (både Ormtjern-løypa og TFL-løypa) er ca 10 km.


Kjør til Ertemoen og parker på parkeringsplassen nedenfor Tistedalen Skianlegg. Herifra kan du gå inn i lysløypa, og følger du denne kommer du også forbi Ertehytta hvor det er servering på søndager i vinterhalvåret. Åpningstider finner du her

1. november 2022:

Lyset er slått på fra mørkets frambrudd til kl. 21.00 i ukas fire første dager! Fredag, lørdag og søndag er lyset slått av!

Fra og med mandag 7. november vil bare halve TFLs lyløype i Ertemarka (ca. 3.5 km)  være tent. Fra parkeringsplassen nedenfor skianlegget til Ertehytta via Bjørnlia vil løypa være mørk ALLE dager! Fra skianlegget over Blæsehøgda til Ertehytta vil det være lys de ovenfornevnte dagene. Årsaken til at bare halve løypa lyser framover er høye strømutgifter, og årsaken til at det er halvdelen over Blæsehøgda som skal lyse, er at den er tilknyttet TTIFs lysløpe som er tent på samme tidspunkt. Slik vil det være til annet blir bestemt!

Rulleskiløypa i Tistedalen Skianlegg (2 km) lyser i utgangspunktet hver dag fra mørkets frambrudd til kl. 22,00. Men de dagene lysløypa ikke er på, er det et lite område i rulleskiløypa det ikke lyser.  

Har du spørsmål, kontakt en av oss i Løypegruppa. (Se Tillitsvalgte.)