Alle utgaver av TFL-posten kan leses her

Postet av Tistedalen FL den 26. Aug 2020

Alle utgaver av TFL-posten er nå skannet og kan leses her. Gå inn på "TFL-posten" på forsiden. Der kan du gå direkte til "Gå til filoversikten" hvor alle utgavene ligger. Du kan også først trykke på "TFL-posten" hvor det ligger litt historikk, før du går videre til filoversikten.



Skitrening i sommervarme

Postet av Tistedalen FL den 19. Aug 2020

Til tross for korona, til dels varme sommerdager og en veldig amputert vintersesong, går våre yngre skiløpere inn for neste sesong med frisk mot. P.g.a koronaen har treningsrommet i skianlegget vært stengt, og flere har benyttet de nye treningsapparatene som kommunen har satt opp langs elvepromenaden. Rulleskianlegget har selvfølgelig vært benyttet, og det har også blitt registrert løpere fra klubber utenfor Halden i anlegget gjennom sommeren. Vi har sett løpere både med Lyn og Konnerud på ryggen. Det er veldig hyggelig! 

    Her er Fredrik, Eline, Agnes, Joel, Joseph og Johan Fredrik klare for en treningsøkt i sommervarmen


  

Trener Andreas sammen med noen av de aktive etter kveldens  rulleski trening

Trener Trond instruerer sine elever under en treningsøkt ved det nye anlegget ved elvepromenaden




Ertetrimmen er avlyst for resten av sesongen!

Postet av Tistedalen FL den 12. Aug 2020



Ertetrimmen er avlyst for resten av sesongen! TFLs styre har på et styremøte mandag kveld, valgt å følge lokale myndigheters råd fra pressekonferansen sist uke. En større ansamling av personer kan føre til spredning av smitte, og det vil vi med avlysningen prøve å unngå.



Flott tur på Signebøenfjellet i dag, søndag 9. august

Postet av Tistedalen FL den 9. Aug 2020




Tur på Signebøenfjellet 

Endelig kunne vi starte sesongen! Seksten turentusiaster møtte opp, og vi la i vei mot flere mål. Det første var Himmerikskollen hvor vi så mest skog, men også en mengde vindturbiner i Sverige... Vi fortsatte til Drøftetrauet hvor vi tok en tur over på nordsiden av tjernet og nøt utsikten derfra. Grensegata gikk noen få hundre meter unna, men i holdt oss på rett (norsk...) side. Da vi kom til gapahuken/rasteplassen her, ble vi møtt av Karin og Bjørn som har bygd opp dette. De har gjort en fantastisk jobb, også så gjestfrie!

Vi tok rasten her og fortsatte til Lurkevann hvor det også er en fin gapahuk. På vei tilbake til Olavsleden og Langevann passerte vi Trinsetjern, et idyllisk lite tjern. 

Vi valgte en badeplass ved Langevann, og de som hadde lyst, tok en dukkert.

Takk til dere som ble med på tur fra oss turledere (Ove og Ingrid).

Håper vi sees igjen!

 

Foto: Sissel Merete Lund Stabekk og Ingrid Solheim



Fire turer i høst er avlyst! Brattås naturreservat 23. august, Bakke brygge-Liholttjern, Seniortur til Dalseter og Tur til Budalsvika

Postet av Tistedalen FL den 9. Aug 2020

Fra Turgruppa har vi fått melding om at fire av høstens turer er avlyst! Brattpås naturreservat 23. august, Bakke brygge - Liholttjern 30. august, Seniortur til Dalseter 6. september og turen til Budalsvika 27. september.