Bergstien offisiselt åpnet 2.juni

Postet av Tistedalen FL den 3. Jun 2016

I strålende vær saget ordfører Thor Edquist og Andreas Lervik, leder for Nærings og kulturkomiteen i Østfold Fylkeskommune av stokken som var lagt tvers over Bergstien i nordenden av Ørsjøen , og markerte dermed at Bergstien var offisielt åpnet etter rydding og nymerking.

Det var et 20-talls inviterte gjester til stede ved åpningsseremonien. Prosjektgruppen fra de samarbeidende klubbene Idd sportsklubb, Idd og Enningdalaen historielag og TFL var selvfølgelig til stede sammen med lederne i de samme klubbene.

Dessuten var representanter for Østfold fylkeskommune, og Turskiltprosjektet i DNT , Halden kommune, grunneiere, Halden turistkontor og TVHalden der.

Ved åpningen berømmet ordføreren de deltakende klubbene for den store frivillige innsatsen som var gjort. Han påpekte også at tilrettelegging for at folk kunne komme seg ut i naturen var viktig for folkehelsearbeidet på lengere sikt.

Andreas Lervik, som har bevilget pengene som er brukt i prosjektet sammen med Gjensidigestiftelsen, pekte på de store og flotte turområdene som står til disposisjon for Haldens og også Østfolds befolkning i vårt område og takket også for den innsatsen som dugnadsgjengen hadde gjort.

Vi i prosjektguppen ønsker alle en god tur langs Bergstien!

Andreas Lervik (tv) og Thor Edquist åpner Bergstien

Bergstien åpnet!

Så var det fest etterpå!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.