Martine og Filip i NM på Tolga

Postet av Tistedalen FL den 31. Mar 2023

Martine Eldre Svendsby og Filip Glittenberg Holt klare for dagens distanser på Tolga

I disse dager går andre del av NM på ski på Tolga i Østerdalen. TFL har ingen representanter til start denne gangen, for første gang på flere år, men "våre" utflyttede løpere Martine Eldre Svendsby og Filip Glittenberg Holt er med. Begge to har vist seg på tv skjermen på NRKs direktesending ved flere tilfeller, og Filip som nå går for Nes ski har gått både Sprintstafett, 10 og 50 km. Martine (Lillehammer SK) gikk bare fredagens 30 km. Filip gikk på Nes sitt førstelag i stafetten, kom seg til finalen hvor han på siste etappen fikk prøvd seg mot Klæbo, Skar og Northug, tøft, men Filip klarte seg godt! På 10 km ble han nummer 113 av de 435 som fullførte! Han var 3 min og 11 sek bak vinneren Klæbo! På fem mila ble det 72. plass av 140 som fullførte, 16 min og 18 sek bak Krüger som vant. Martine som har hatt et trøblete sesong, med blant annet covid, må vel si seg fornøyd med dagens tremil. Hun ble nummer 43 av 70 løpere som fullførte, 14 min og 17 sek bak vinneren Tiril Udnes Weng.  (Foto: Ole Morten Svendsby)