Fire lokale med i helgens Norges cup renn på Gålå

Postet av Tistedalen FL den 28. Nov 2021

Marius og søster Martine var begge med på Gålå i helgen

Da skisesongen startet opp sist helg på Beitostølen deltok det fire lokale løpere. De samme fire, Martine Eldre Svendsby (Lillehammer SK), Filip Glittenberg Holt (Nes Ski), Petter Stokkeland (Bygdøy IF) og Ole Marius Svendsby, som fortsatt representerer Tistedalen FL, deltok under Norges Cup rennene på Gålå denne helgen. Det var 10/15 km i fristil fredag, sprint lørdag og 10/15 km klassisk på søndag. Martine ble nummer 46 av 67 deltakere på fredag, 3,33 bak vinneren, Helene Marie Fossesholm. Hun gikk ikke sprinten lørdag, men søndag ble det 51. plass, 2,51 bak Silje Theodorsen som vant rennet. Det var 78 startende! Bra av Martine! Fredag ble Filip nummer 76, Petter nummer 83 og Marius nummer 95 av de 141 som startet. Filip var 3,13 bak vinneren, Petter 10 sek bak Filip og Marius 3 min og 55 sek bak dagens vinner Didrik Tønseth. Filip gikk sprinten, men var langt fra å gå videre fra prologen. På søndagens 15 km klassisk deltok ikke Petter, mens Marius denne gangen slo Filip med 8 sekunder. Marius ble nummer 108, 4,07 bak seierherren Martin Løwstrøm Nyenget. Filip ble nummer 115 av de 163 som startet. Bortsett fra de norske landslagsløperne som deltok i WC i Ruka i Finland denne helgen, var alle de beste norske dame og herreløpere på plass under disse rennene på Gålå!