Agnes og Sondre med i helgens Hovedlandsrenn i Holmenkollen

Postet av Tistedalen FL den 27. Feb 2022

Sondre Signebøen deltok denne helgen i Hovedlandsrennet i Holmenkollen. Dette bildet er fra et tidligere renn.

Dette bildet er hentet fra KM tidligere i år, hvor Agnes (th) ble kretsmester. Agnes gikk siste etappe for Østfolds lag i HL i Kollen i dag. Anna Solberg (tv), fra Spydeberg, gikk den første etappen på laget.

Årets Hovedlandsrenn, norgesmesterskapet for 15 og 16 åringer, ble arrangert i Holmenkollen denne helgen, 25. til 27. februar. TFL var representert med Agnes Høyven Andersen i J 15 og Sondre Signebøen i G 16. 

Begge har nylig vært syke av korona, og det var nok med en viss spenning de stilte til start i Kollen fredag, på ”normaldistansen” i fristil, 5 km for Agnes og 7,5 km for Sondre. Agnes startet, men hun følte seg ikke bra og brøt rennet. Sondre fullførte sin 7,5 km, og ble nummer 118 av 197 som kom til mål, 2 min og 56 sek bak vinneren.

Lørdag var det duket for sprint og langrennscross for begge våre løpere. I sprintprologen ble Agnes nummer 62 av 164 som startet, men var bare snaue 7 sek fra å gå videre til kvartfinalen. For Sondre ble det litt tøffere, han var 15 sek fra kvartfinaleplass ved å bli nummer 134 i prologen, av 199 som fullførte. I langrennscrossen litt seinere på dagen klarte begge seg bra i en øvelse de ikke så ofte går.

På søndagens stafett gikk Sondre 2. etappe på Østfolds 1. lag som ble nummer 26 av 80 startende lag. Han gikk sammen med to fra Trøsken IL og en fra Moss SK. Agnes gikk siste etappe på Østfold 1, og gikk sitt lag inn til en 47. plass. Her fullførte 66 lag. På jentenes lag gikk foruten Agnes fra TFL, to fra Trøsken og en fra Spydeberg. Jentene gikk 4 x 3,75 km, mens guttene hadde 4 x 5 km på programmet.Velkommen til Budalsvika

Postet av Tistedalen FL den 10. Feb 2022

Skøyteis på tunet og noen glatte partier på stien fra Råbocken, men vi benytter anledningen når restriksjonene minsker og testingen på grensen forsvinner.
Det er kun registrering på entrynorway som kreves ved innreise nå.
Vi håper på en normal sesong med bra turvær og mye besøk😀
Hytta er åpen som vanlig, men vi ber våre gjester følge gjeldende koronaregler
VELKOMMEN INN(UT)

NB! 

Stallen er ikke låst. Det er ingen fyringsmuligheter så stallen er kun beregnet til sommerbruk. Minimal komfort, kun madrasser.
Nøkler til hytta hentes hos Halden Farvehandel.
Betaling på vipps. 250.- for ikkemedlem. 150.- for medlem.
Gruppepriser avtales😀