Telenorkarusellen: Ivrige deltakere i tåke og regn

Postet av Tistedalen FL den 25. Feb 2021

                    Ole Tafjord og Mons Naasen Tandberg var veldig fornøyd med innsatsen


Torsdag gikk den tredje av de annonserte Karusellrennene i tåke og regn. Det hindret ikke ivrige barn fra å stille opp. Det er planer om å avholde et nytt renn i Karusellen førstkommende onsdag. Mer informasjon om dette kommer senere. I de tre første arrangementene har det vært 42 starter.

  Søsknene Troy Victor og Athene Victora Stokseth var to av deltakerne i torsdagens Karusellrenn

Alette og Lars Olav Brække-Fjeldseth hadde også funnet veien til skianlegget og Telenorkarusellen denne torsdagenTirsdagens Telenorkarusell: 14 deltakere

Postet av Tistedalen FL den 23. Feb 2021

Kasper Lintho Søndenå, Ivar Helgerud og Nora Lintho Søndenå vel plassert på "pallen".


Den andre av tre Telenorkarusellrenn samlet 14 deltagere. Det tredje og siste rennet går torsdag 25. februar mellom kl. 11 og 15!

                                       Tuva Ulekleiv i fint driv mot mål i tirsdagens karusellrenn

                                   Even Ulekleiv tar ut de siste kreftene før målstreken passeres

                         En fornøyd Angel Ilunga etter at tirsdagens karusellrenn er vel i havn

                           Kasper Lintho Søndenå ser ut å ta seg en liten pause til ære for fotografen

Johannes Ørstad Bernstrøm var også en av de 14 deltagerne i tirsdagens karusellrenn i skianleggetTelenorkarusellen: 22 med på lørdag, i øsende regnvær

Postet av Tistedalen FL den 21. Feb 2021

        Thea Otilie Myhren Sæther var en av 22 som var med i lørdagens utgave av Telenorkarusellen


Etter mange uker med flott vintervær, ble det først nå åpnet for å arrangere Telenorkarusellen! Lørdag ble den første av tre karuseller arrangert i skianlegget, og tross regnvær kom det 22 barn til start. Karusellen fortsetter tirsdag 23. og torsdag 25. februar, med start mellom kl. 11 og 15.

         Som man ser av bildet var det ikke direkte vintervær under åpningen av årets Telenorkarusell

                              Til tross for været, to fornøyde deltakere på toppen av "pallen" Digitalt Årsmøte i TFL 2. mars

Postet av Tistedalen FL den 19. Feb 2021

På grunn av covid-19 bestemmelser har styret besluttet at Årsmøte som skulle ha blitt avholdt i Folkets hus, Tistedal 2. mars, gjennomføres digitalt. Påmelding til deltagelse gjøres til: svegilmi@online.no innen torsdag 25. februar 2021. I etterkant av påmeldingen vil man motta en link til Årsmøte som gjennomføres på Teams. Årsmøtedokumenten vil bli tilgjengelige på www.tfl.no. Velkommen. Flotte vinterdager i distriktet!

Postet av Tistedalen FL den 7. Feb 2021

Denne helgen, til tross for koronaens skumle adferd, har store og små boltret seg i vinterlige aktiviteter rundt omkring i vår distrikt. Barnas Turlag avlyste "Kom deg ut dagen" på grunn av koronaen, men folket har kommet seg ut på egen hånd og benyttet helgen på best mulig måte. På "alle" islagte vann har det blitt gått på skøyter, ski, pilket og grillet etter alle kunstens regler. Alle steder tfl.no var innom på søndag krydde det av små og store i full utfoldelse. For skiløperne var nok løypene i Tistedalen Skianlegg det sikreste, men noen cm villsnø har gjort at forholdene på de islagte vannene også er brukbare.

 Det var mange som benyttet seg av de fine preparerte løypene i Tistedalen Skianlegg gjennom helgen.

De store snøhaugene i skianlegget ble godt benyttet til aking, og grillplassene i anlegget var stort sett fulle av små og store til enhver tid.

Parkeringsplassen ved skianlegget var full, og på alle andre steder som Krusæter og ved Store Erte var det ikke mange parkeringsplasser å oppdrive. Ved Store Erte  var også riksveien tatt i bruk! 

Både på Krusætertjern, som vi ser her, og på Store Erte krydde det av små og store, Også på Femsjøen, ved Vanninga, var det stor aktivitet.Fint i skianlegget om dagen!

Postet av Tistedalen FL den 2. Feb 2021


Den lille snøen som kom her om dagen, hjalp ikke stort på forholdene i lysløypa og andre løyper. Da er det godt å ha kunstsnøen i Tistedalen Skianlegg. I det flotte været som er om dagen er det mange som trekker ut i naturen. Mange prøver seg med skøyer og fiskeredskap på de mange islagte vannene i distriktet, men det er også godt med små og store i den to km lange løypa i skianlegget. Her er det meget flotte forhold for tiden. Selv om løype "bare" er to km, og det er mange i sporet, går det fint å holde god avstand i disse koronatider.

          Langrennsløper Bastian, prøver seg i den nyanlagte hoppbakken, midt i skianlegget