ERTEMARKA RUNDT

Postet av Tistedalen FL den 2. Nov 2016

ERTEMARKA RUNDT, søndag 6.november.

Start fra p-plassen i Ertebakken mellom kl.10.00 og kl.13.00.

Det er 44.gangen at Ertemarka Rundt blir arrangert.

I alle år har arrangementet stort sett vært likt. I år prøver vi med en ny vri på spørsmålene til barna. Nytt av året er at det også blir hengt opp spørsmål i Ertevannstien.

Det er nå tre løypevalg. Ertevannstien, veien inn til Ertehytta som passer best for de med vogn. Blå løypa rundt vannet hvor Carsten og Jan Gunnar har tent bålet og venter med kaffe og pølser.

På Ertehytta er også bålet tent og her har Barnas Turlag pinnebrød deig til alle barna.

Ertehytta er åpen for servering og det vil bli salg både inn og ute. Vi ønsker alle velkomne til Ertemaka Rundt.Søndag 18.sept arrangerte Turgruppa og Barnas Turlag tur til Hjelmkollen ved Svinesund

Postet av Tistedalen FL den 27. Sep 2016

Mange barn og voksne møtte opp for å være med opp på et av Haldens fineste utsiktspunkt. Med tre ulike løypevalg, kunne alle finne en tur som passet for seg. Barna fikk bryne seg på turbingo underveis. På toppen sto varm grill klar, og små og store koste seg i historiske omgivelser. Det gamle forsvarsanlegget på stedet fungerte denne dagen som en lekeplass med uendelig inspirasjon. De tøffeste benyttet sjansen til en tur inn i de mørke rommene. Det kunne høres spøkelseshyl lang vei. Mange ga uttrykk for at dette var en tur de gjerne ville ta igjen.