Status skianlegget uke 2

Postet av Tistedalen FL den 11. Jan 2017

Fra fint produksjons vær i forrige uke fikk vi dessverre svært dårlig vær denne uka. Mildvær, regn og blåst er ikke gunstig for utkjøring av snø i traseen. Det er store tunge maskiner som gjør jobben og med lite eller ingen tele ville det bli svært klinete i og ved snødepoet. Dette ville medføre at vi får masse urenheter i snøen og det er ikke ønskelig samt at vi ikke ønsker å få skadet selve traseen. Med en kald periode i sikte er det bestemt at vi kjører ut snøen umiddelbart over helgen. Snøen blir bearbeidet og spor satt fortløpende. Vi satser på og ha deler av traseen klar til Karusellrenn onsdag ettermiddag/kveld uke 3. Vi ber om at dere som venter på skiføre har tålmodighet med oss noen dager til.Halden Arbeiderblad på besøk

Postet av Tistedalen FL den 3. Jan 2016

I dag søndag 3 januar kom HA innom oss i skianlegget. Legger ved en link til artikkel i avisa. Produksjon av snø er i gang. Vi trenger fler dager med kulde for å få nok snø til å kjøre ut i traseen. Vil forsøke å legge inn oppdateringer om fremdrift her på hjemmesiden.

Nettside i HA søndag 3.1.16

Foto Steinar Omar Østli, HA

Foto Steinar Omar Østli, HA. Dugnadsgjengen i kunstsnøen som var på vakt i dagFunksjonærmøte i skianlegget onsdag 12. august kl. 18,00.

Postet av Tistedalen FL den 5. Aug 2015


Fredag kveld kl. 17,00, 14. august, arrangerer vi et renn i Rulleski Grand Prix i vårt skianlegg på Erte. Da er det mange av våre medlemmer som har fått spørsmål om å hjelpe til og sagt ja.

Onsdag kveld, 12/8 kl. 18,00, skal vi ha et informasjonsmøte i anlegget for alle funksjonærer.

Det er da veldig viktig å møte opp! Skulle det være noen der ute, medlemmer eller andre, som ikke har fått noen forespørsel, er det bare å møte opp på onsdag for informasjon.

Det er mye bedre med en for mye enn en for lite.

Til nå er det påmeldt rundt 130 løpere fra flere nasjoner, blant annet medaljevinnere fra OL og VM.Rulleskirenn i skianlegget 14. august

Postet av Tistedalen FL den 2. Jul 2015

14. august arrangeres det en etappe av Rulleski Grand Prix i vårt nye skianlegg.
Det blir internasjonal toppdeltagelse, med blant annet det sveitsiske og slovenske landslaget.
Norske toppløpere kommer også til start.
Vi trenger så mange som mulig av våre medlemmer til hjelp denne dagen/kvelden.
Parkeringsvakter og løypevakter spesielt. Vi ber dere alle sett av denne dagen!


1. ordinære rulleskitrening i Tistedalen Skianlegg

Postet av Tistedalen FL den 31. Mai 2015

Dårlig vær lørdag 30 mai stoppet den planlagte rulleskitreninga men søndag 31 mai skinte sola og anlegget viste seg frem fra sin beste side. Nå var det klart for den første økta på asfalt på Ertemoen. Utøvere så vel som publikum var strålende fornøyde. Nå kan små og store haldensere trene på rulleski uten tanke på å passe seg i trafikken.