Klubbtøy


TFL benytter SWIX som ny leverandør av klubb tøy. Bestilling og betaling gjøres av den enkelte selv i Swix sin egen nettbutikk.

Nettbutikken er kun åpen 2-3 ganger i året for bestilling og produksjon av tøy. Fra nettbutikken er lukket, tar det ca 6-8 uker å få varene. Åpning av nettbutikken blir varslet på TFL sine Facebook sider og på TFL sin hjemeside.

Under er en beskrivelse av bestillings prosessen.

Gå inn på SWIX sin nettbutikk: Swix Orginal

Velg den røde knappen «TEAMSHOP» oppe til høyre og legg inn brukernavn «tistedalen»

I nettbutikken kan du se hvilke produkter som kan bestilles. Tøyet i nettbutikken har Swix sitt standarddesign. For å se vårt design kan du trykke den røde lenken «Se teamets design her.» Du kan også se designet med litt høyere detaljnivå og eventuelt laste ned pdf her:

Renndress: Visning i Dropboks

Overtrekksdress: Visning i Dropboks

Overtrekksdress Vær nøye med å lese betingelsene og å finne ut hva slags tøy, modell og størrelse du skal ha; det er ingen angrerett/returrett på klubbtøy!

Klikk på de ulike modellene for å lese detaljer om kvaliteter og se størrelsestabeller.

Kort om modellene i Swix' sortiment som kan bestilles med TFL-design:

Mission X er Swix sin toppmodell.

Star X er en noe rimeligere modell som bør dekke de fleste behov.

Konkurransedressen Nordic X finnes både som heldress eller som todelt variant.

Velg det utstyret du selv vil ha, gå til kassen og betal på vanlig måte. Ferdig tøy hentes hos vår samarbeidende sportsbutikk G-sport Svinesundsparken. De gir oss en rabatt på 25 % som er trukket fra i nettbutikken. Forventet levering er medio februar.

Styret i TFL skigruppe oppfordrer våre utøvere til å bruke oppdatert klubbtøy og til å profilere klubbens sponsorer. De er viktige støttespillere og følger med på hvordan klubben og utøverne profileres i media og i forbindelse med konkurranser. Forhåpentligvis bidrar også felles klubbtøy til å styrke lagfølelsen.

Vi minner også om vår klubbavtale med G-Sport Svinesundsparken som gir TFL medlemmer 20 % rabatt på alle Swixprodukter og 15 % på resten av sortimentet, med enkelte unntak for bl. a elektronikk og varer som allerede er i kampanje.

Alle TFL-medlemmer skal nå ha fått tilsendt SMS eller epost med lenke til klubbkort. Om du ikke har mottatt noen slik SMS eller E-post, henvend deg i butikken for å bli registrert. Forutsetningen er at du står i TFL sitt medlemsregister.


Levert av IdrettenOnline