Petter Stokkeland beste haldenser i Birken på lørdag

Postet av Tistedalen FL den 22. Mar 2015

Søndag ble han nummer to i Nordåsrennet.

TFLs Petter Stokkeland ble beste haldenser i Birkebeinerrennet lørdag, og var også eneste lokale løper som kom under tre timer i den 54 km lange løypa fra Rena til Lillehammer.

Petter som gikk i H 16-17 går vanligvis i G 16, og har ennå ikke fylt 16 år.

Petter gikk på 2 t 53 min og 50 sek og med det ble han nummer åtte i den 184 mann store klassen.

Alle konkurrentene som var foran ham på lista var eldre. Meget sterkt av Petter.

Det var flere fra TFL med på Birken, blant annet Morten Andreassen, 3,14,52, og Pål Schrøder, 4,33,19. Sikkert også flere.

På søndag ble BDO cupen avsluttet med Nordåsrennet. Her sørget Petter igjen for en sterk prestasjon, ved å bli nummer to av 50 løpere, bare fire sekunder bak vinneren.

Nå var han tilbake i sin vanlige klasse G 16.

Filip Holt, en annen av våre yngre skiløpere ble nummer 13 i G 15, 15 sekunder bak vinneren. I denne klasse ble for øvrig Johan Unneberg nummer 30, 48 sekunder bak Filip.

I denne klassen var det også rundt 50 deltakere.