Haldenidrettens Høstkonferanse 31. oktober

Postet av Tistedalen FL den 5. Okt 2020

Hei! 

Nå er programmet for Haldenidrettens Høstkonferanse 31. oktober klar. 

Først vil jeg presisere at vi er i en utfordrende tid hvor vi har tiltak vi må følge for å få gjennomføre dette. Arrangementet er avklart med kommuneoverlege. Vi vil ha håndsprit tilgjengelig og alle som skal delta må krysses inn. Vi tar det som en selvfølge at alle deltakere respekterer 1 meters-regelen og tar ellers selv ansvar for godt personlig smittevern.

Dato: 31. oktober
Tid: Oppmøte fra 09:40 - avsluttes 13:15
Sted: Aulaen på Porsnes VGS

Vedlagt ligger programmet for årets høstkonferanse. Konferansen starter i år med et foredrag fra Sunn Idrett som omhandler et sunt kosthold i forhold til idrett og foredraget tar også opp tematikken rundt spiseforstyrrelse. Foredrages holdes av Linn-Kristin Rigelhuth Koren på vegne av Sunn Idrett. Hun har Bachelor i ernæring og sykepleie, samt en mastergrad i helsefremmende arbeid. 

Før vi tar lunsj skal vi få et nytt foredrag fra Linn-Kristin, eller Linka som mange kjenner henne best som. "Prestasjonskultur og hvordan bygge det beste laget" har hun kalt foredraget. Linka har som de fleste sikkert vet vunnet det som går ann å vinne på håndballbanen, både med lklubbag, landslag og individuelt. Verdens beste håndballspiller 2008, tidenes toppscorer i norsk håndball med 3407 mål, 279 landskamper med totalt 971 mål, OL-gull 2008 og 2012, VM-gull 2011 og 6 EM-gull. Dette er altså en utøver som vet hvilke verdier som må ligge til grunn for å skape en solid prestasjonskultur. Vi er stolte av at Linka kommer til oss, og hun gleder seg stort til å dele av erfaringene sine med oss!

Etter Linka er det tid for lunsj hvor fokuset er mat og drikke, men enda viktigere er samtalene mellom deltagerne. Det er masse ressurssterke personer i Halden-idretten, og vi ønsker at dere skal møte hverandre for å dra nytte av hverandre. 

Etter lunsj avslutter vi dagen med et spennende foredrag: I Aremark så har de drevet med friidrett på høyt nivå og løpt fort i flere år. Skikkelig fort. Det har resultert i mangfoldige gull i UM, sølv i ungdoms-OL og flere gull i norske mesterskap for den mest profilerte utøveren, Henriette Jæger. Vi er så heldig å ha mor og trener Unn-Merete Lie Jæger, som også har NM gull under beltet, på plass for å fortelle hemmelighetene bak suksessen til Henriette Jæger.  Nå skal vi altså høre om hva et av landets største talenter innenfor all idrett gjør for å prestere på et vanvittig nivå dag ug og dag inn. Her er det garantert elementer vi alle kan ta med oss. Dette gleder vi oss stort til å høre mer om.

Til dette arrangementet har vi KUN 60 plasser og disse antas å bli revet vekk fort. For å melde dere på Vippser dere kr 100 til 545214 "Halden Idrettsråd Direkte".  Arrangementet er åpent for alle, og det er førstemann-til-mølla-prinsippet som gjelder. 

Vennligst spre invitasjonen videre i klubbene så vi gjør det tilgjengelig for flest mulig. 

Vi er stolte av programmet vi har satt i stand i en tid hvor alt er mer utfordrende enn vanlig, og håper dere setter pris på tilbudet ved å melde dere på. 

Med ønsker om en god helg!


———————————-
Stian Mjølnerød-Lie
Daglig leder
Halden Idrettsråd
+4791341368

dagligleder.halden@irnif.no
Web: https://www.halden-idrettsrad.com
FB: https://www.facebook.com/haldenidrettsrad/0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline