Hovedlandsrennet: Sterke stafetter av våre løpere!

Postet av Tistedalen FL den 28. Feb 2016

Hovedlandsrennet for 15 og 16 åringer ble arrangert i Fauske i Nordland denne helgen. TFL var representert med fire løpere, Johan Unneberg, Filip Glittenberg Holt og Øyvind Tøger Mo i G 16, og Martine Eldre Svendsby i J 15. Våre fire løpere deltok i alle rennene i løpet av disse tre dagene i Nord Norge. Det begynte med klassisk renn fredag, 7,5 km for guttene og 5 km for Martine.

Martine ble nummer 66 av 149 som fullførte i klassen og hun var 2 min og 7 sek bak vinneren.

I gutteklassen var det Johan denne gangen som var best, med sin 55 plass, 1 min og 26 sek bak vinneren. Filip ble nr. 82 og Øyvind nummer 148, men vi skal huske på at det var hele 243 som fullførte og at det her er snakk om løpere fra hele landet.

I langrennskrossen på lørdag ble Martine nr. 68 av 111 og Øyvind 64, Johan 104 og Filip 159 av 185 som kom til mål.

I sprinten som også gikk lørdag ble alle våre slått ut i prologen. Martine var 19 sek. fra å gå videre, Filip 5 sek, Øyvind 9 sek og Johan 11 sek. Som man forstår er konkurransen hard blant Norges beste langrennsløpere også i disse årsklassene.

Stafetten søndag var nok den beste opplevelsen for alle våre løpere denne helgen. Martine gikk på et blandet lag, blant annet sammen med Kristina Bergquist fra Rømskog, og de fire på det laget ble nummer 23 av de 72 som fullførte! Veldig bra!

I gutteklassen var det tre TFL løpere på Østfolds lag! Johan gikk første, Amund Korseth, Trøsken gikk andre, Filip tredje og Øyvind fjerde.

Disse fire guttene gikk seg inn til en flott 30. plass av 114 kretslag fra hele Norge. Meget sterkt!