Skirenn i Spydeberg: Pallplasser til flere TFL løpere

Postet av Tistedalen FL den 8. Mar 2021

Joel Bronebakk Johansson vant sin klasse i Spydeberg

Søndag 7. mars ble det igjen arrangert skirenn i Østfold. Det tradisjonelle Spydebergrennet ble arrangert, med innlagt KM for Østfold. I Gutter 11 år vant Joel Bronebakk Johansson med klar margin. I klassen for jenter 10 år deltok Hanna Josefine Haldin. Hun er i en klasse hvor det ikke er tillatt med rangert rekkefølge, men tidene registreres, så vi drister oss til å antyde at Hannas tid var god!

De øvrige TFL løperne gikk i klasser hvor det var innlagt KM. Agnes Høyven Andersen i J 14 ble nummer to, åtte sekunder bak vinneren. Andreplass fikk også Sondre Signebøen i G 15, mens Fredrik Signebøen ble nummer tre i G 13. Fin innsats av alle TFLs løpere!

Hanna Josefina Haldin som også var med i Spydeberg, her i fjorårets Oslo Skifestival i Holmenkollen