Martine Svendsby har funnet seg godt til rette i sin nye klubb på Lillehammer

Postet av Tistedalen FL den 31. Jan 2021

Martine Svendsby valgte før årets sesong å bytte klubb fra moderklubben Tistedalen FL til Lillehammer SK. Dette var en naturlig avgjørelse da hun har flyttet til Lillehammer. I år har det ikke blitt mange skirenn for Martine av årsaker vi kjenner godt til, men Lillehammer SK har et godt treningsmiljø og arrangerer stadig klubbrenn. I helgen var det renn både lørdag og søndag og blant klubbens jenter/damer ble hun nummer to på lørdag, mens hun slo alle på søndag. Det var 10 km skøyting på lørdag, og 10 km klassisk søndag.

I årene hun representerte TFL ble hun kretsmester på ski hele sju ganger, mens hun på rulleski sikret seg fire KM gull. Kristina Bergquist fra Rømskog har i alle år vært en sterk konkurrent og en god venninne. Kristina bor også på Lillehammer og har byttet klubb fra Rømskog til Lillehammer og sammen med Martine blir det mange fine treningsøkter.  Vi ønsker Martine lykke til videre i karrieren, og regner med at hun stikker innom og benytter Skianlegget når hun er på hjemlige trakter!

                      Her er Martine og Kristina i en hard duell under et klubbrenn på Lillehammer

            Her har vi Martine i aksjon for TFL i KM i sprintstafett i Tistedalen Skianlegg i 2015


0 Kommentar

Tistedalen Skianlegg: Påfyll av snø og nyoppkjørte løyper i ettermiddag!

Postet av Tistedalen FL den 28. Jan 2021

                                    Det blir fine forhold når løypemaskinen setter i gang!

I hele dag har sju mann jobbet i skianlegget i Ertemarka for å få optimale forhold fram mot helga. Nylaget snø er dratt ut, en liten hoppbakke og en akebakke er klargjort, og det er nå store snøhauger i området hvor barn kan ake. Henry Moberg, Øyvind Kjelvik, Karsten Sandtorp, Jan Gunnar Lilledal, Kai Nilsen, Asbjørn Holmen og Morten Andreassen var mannskapet som holdt på i dag. Sammen med tre, fire andre bidrar disse til at haldensere i alle aldre kan boltre seg under flotte forhold i et ellers snøfattig Halden. Det er ikke få timer som blir lagt ned i ren dugnadsjobb! 

                       Det tar ikke lang tid før de første benytter muligheten etter at sporene er satt

                                            Her jobbes det med den nye hoppbakken i anlegget

                                      Traktoren er god å ha når snøen skal kjøres ut

"Ertekollen"  har et kritisk punkt på fem meter, og blir det overhoppet må juryen i arbeid! Til høyre for denne er det anlagt en akebakke.

                                          Før løyper og spor settes, må det freses og planeres

Morten Andreassen var mannen bak spakene under dagens økt i skianlegget, og der har han sittet mange ganger opp gjennom årene!!


0 Kommentar

Flotte forhold i Skianlegget tirsdag formiddag!

Postet av Tistedalen FL den 26. Jan 2021

Tirsdag formiddag er det topp forhold i Tistedalen Skianlegg, både for skøyting og klassisk!0 Kommentar

Skianlegget og lysløypa preparert tirsdag ettermiddag/kveld

Postet av Tistedalen FL den 19. Jan 2021

Etter at det i dag har kommet en del snø, er både Skianlegget og lysløypa preparert i ettermiddag og kveld. Hele løypetraseen i skianlegget er nå i orden!0 Kommentar

Marius Svendsby vant på Gjøvik!

Postet av Tistedalen FL den 17. Jan 2021

TFLs Marius Svendsby vant sprintfinalen i Swix-rennet på Gjøvik lørdag, etter å ha blitt nummer to i prologen. Klubbkamerat Johan Unneberg ble nummer fire. Filip Glittenberg Holt ble nummer fem i finalen, men Filip representerer nå Nes Ski på Romerike. Hyggelig at lokale løpere hevder seg på renn i Innlandet!

 Marius Svendsby og Johan Unneberg gjorde begge en sterk innsats i Swix-rennet på Gjøvik. Begge er med i "Team Hallingdal", men representerer fortsatt Tistedalen FL i renn! 


0 Kommentar

Løypestatus i Ertemarka onsdag kveld

Postet av Tistedalen FL den 13. Jan 2021

Siljedalsveien ble kjørt med scooter onsdag kveld

Tirsdag kveld ble det kjørt to spor i TFLs  7 km lange lysløype. Etter snøfallet i dag er sporene bedre enn i går kveld (der folk ikke har gått på beina). I kveld er det også kjørt fra Ertehytta, via "Vinterveien" mot Holvannet, Siljedalen og til Kula. I følge løypekjører er det ganske bra!

                                      Disse bildene er tatt ved Ertehytta onsdag kveld

I Tistedalen Skianlegg går fire snøkanoner for fullt og anlegget er ikke preparert, men vi regner med at løypene innover marka nå er så bra at skifolket vil bruke dem!


0 Kommentar

Kuldegrader, fire snøkanoner og stor dugnadsinnsats har sørget for MYE snø i Skianlegget!

Postet av Tistedalen FL den 12. Jan 2021

Det har nå kommet litt natursnø i vårt område den siste tiden, og vi har registrert at det har blitt "kjørt opp" løyper på enkelte steder, til glede for de mange der ute som venter på en skitur. TFL har prioritert Skianlegget og snøproduksjon der den siste uken. Planen er nå at snøen som er produsert skal kjøres ut i løypetraseen og planeres og sporsettes. Når det er gjort vil det trolig være "skiføre" i lang tid framover, selv om det skulle komme mildvær. Tykkere lag med kunstsnø det er, lengere vil det selvfølgelig vare. Det er sikkert noen som hadde ønsket at løypa allerede hadde vært planert og farbar, men jobben som nå gjøres er en investering for vinterukene framover!

                         Store snømengder er laget, snø som store og små boltrer seg i

                                              En del snø har blitt kjørt ut i løypetraseen

Dette er ikke fra snøbrøyting på Sognefjellsveien, men spor etter maskinen som har hentet snø i en av de produserte snøhaugene

Snøkanonene går for fullt natt og dag så lenge kuldegradene er til stede


0 Kommentar

Mye snø er produsert i skianlegget de siste dagene!

Postet av Tistedalen FL den 7. Jan 2021


Utenfor inngangen til Tistedalen Skianlegg er det lite snø, men innenfor begynner det å hjelpe. Fire snøkanoner er i drift og det er snart håp om en skitur.....


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline