Per Morten Finstad, enslig representant fra TFL i Hovedlandsrennet

Postet av Tistedalen FL den 26. Feb 2020

Per Morten Finstad var TFLs eneste representant i årets Hovedlandsrenn. Rennet gikk i år i Nybygda i nærheten av Hamar fra 21. til 23. februar. Per som går i 15 årsklassen deltok i fire renn på tre dager. 5 km klassisk på lørdag, sprint og langrenns cross på lørdag, og stafett søndag. Kjenner vi Per rett var han sikkert ikke fornøyd med plasseringene han fikk denne gangen. Det var rundt 260 med i klassen, og Pers plasseringer i de tre individuelle lå mellom 131 og 199. I stafetten gikk han 1. etappe på Østfolds 2. lag og det gjorde han veldig bra, men laget manglet en løper på siste etappe og fullførte dermed ikke. 


0 Kommentar

Årsmøte: Trond Sydskogen gjenvalgt som leder, Jan Erik Bjerkeli tidelt TFLs gullmerke

Postet av Tistedalen FL den 25. Feb 2020

TFLs årsmøte på Ertehytta onsdag kveld, samlet rundt 30 medlemmer. Eileen Lind Hansen ble valgt til referent og Terje Jensen ble valgt til dirigent. Fyldige årsberetninger ble lest opp av de forskjellige gruppers ledere, og disse ble godkjent i tur og orden. Regnskapet ble lagt fram og ble godkjent uten store bemerkninger. Det viste gode tall, men viste også at det er mye å bruke penger på, så det er viktig å styre økonomien med stø hånd. Det var ikke kommet inn noen forslag, men styret kom med forslag om å øke medlemskontingentene. Det ble enstemmig vedtatt. Kontingenten for Hovedmedlemmer økes fra kr. 350 til 400, familiemedlemmer, ungdom og pensjonister fra kr. 250 til 300, og barn fra 0 til 12 år fra 125 til 135. Valgene gikk greit unna. Alle 57 plasser ble fylt opp, bortsett fra et medlem i Barnas Turlag. Trond Sydskogen som tok gjenvalg kunne etter at selve årsmøtet var avsluttet, dele ut klubbens gullmerke til Jan Erik Bjerkeli. Han har gjort en utrolig jobb i forbindelse med oppgraderingen av løypenettet i marka. En ting er den praktiske jobben i terrenget, der har han hatt mange gode medhjelpere. Når det gjelder søknader og div papirarbeider omkring prosjektene, har han lagt ned en utrolig god og effektiv jobb. Meget fortjent "Gullmerke". Det hele ble avsluttet, som vanlig, med rundstykker og kaffe tilrettelagt av Hyttegruppas damer!  

TFLs nyvalgte styre: Bak fra v. Einar Skontorp (Budalsvika), Ann-Kristin Dahl Fosby (Turgruppa), Mayna Nossen (Orientering), Kai Nilsen (Vedlikehold), Wenche Hauge (Hyttegruppa), Hege Kjelvik (Kunstsnø), Arild Svendsen (TFL-posten). Foran fra v. Solveig Trollnes,( Nestleder/Økonomi), Trond Sydskogen (Leder) og Svein Minge (sekretær). Tom Olaussen,(løypegruppa) mangler på bildet, det samme gjør en representant fra skigruppa som ikke har valgt en leder.

                                TFLs leder Trond Sydskogen og "Gullmerkemannen" Jan Erik Bjerkeli


0 Kommentar

Johan Unneberg til sprint-finalen i Norges cupen i Holmenkollen

Postet av Tistedalen FL den 16. Feb 2020

Johan Unneberg, Martine Eldre Svendsby og Filip Glittenberg Holt deltok i helgens Norges Cup for junior i Holmenkollen. Det startet på fredag med klassisk 5 km for Martine  og 10 km for Johan. Martine (K 19-20) gikk meget godt og ble nummer 23 av 108 startende. Hun var 1 min og 37 sek bak verdenscup løper Helene Marie Fossesholm, som vant med klar margin! Johan ( M 19-20) ble nummer 53 av 226 startende på sin 10 km. 

Lørdag, på sprinten, slo imidlertid Johan Unneberg til. Han gikk lett videre fra prologen, og i kvartfinalen slo han norgesmesteren i sprint for senior, Ansgar Evensen, og vinner sitt heat. I semifinalen ble han nummer tre i heat 1 og sikret seg finaleplass. I finalen ble det sjetteplass, men Johans prestasjoner denne lørdagen, fra prologen til finalen må han virkelig ha grunn til å være stolt av. Det er hyggelig å se at seriøs og målrettet satsing gir resultater. Verken Martine eller Filip (M 19-20) klarte å gå videre fra prologen. Søndag var det fristil på programmet og etter det vi har klart å bringe på det rene var det bare Martine av TFLs løpere som var med. Hun ble nummer 32 av 90 løpere på denne 15 kilometeren i Holmenkollen.

              Johan Unneberg imponerte alle under lørdagens sprint i junior NC i Holmenkollen

Martine Eldre Svendsby og Filip Glittenberg Holt deltok også i Holmenkollen denne helgen. Filip bare på sprinten, mens Martine gikk både sprinten og to solide distanserenn.


0 Kommentar

Ungdommens Holmenkollrenn og NM på ski

Postet av Tistedalen FL den 3. Feb 2020

                                             Sondre, Agnes og Elina på plass i Holmenkollen


Lørdag og søndag, 1. og 2. februar ble ungdommens Holmenkollrenn arrangert. Det er for 13 og 14 åringer og TFL var representert med tre løpere. Agnes Høyven Andersen, J 13, Elina Ugland, J 14, og Sondre Signebøen, G 14. Elina deltok bare på søndag, men var veldig uheldig, kjørte ut av løypa og måtte bryte. Agnes og Sondre deltok begge dager, klassisk 3 km lørdag og fristil 3 km søndag. Agnes ble nummer 63 lørdag av 161 startende, og nummer 77 søndag. Da var det 162 som startet. Av de 216 startende lørdag, ble Sondre nummer 108, mens han søndag ble nummer 103. Da var det 232 som kom til start. Det er utrolig mange gode skiløpere i ungdomsklassene og det bør nevnes at Agnes var 1 min og 39 sek bak vinneren på lørdag, mens hun søndag bare var 1,23 bak vinneren. For Sondre sin del var avstanden opp til toppen av lista 2,10 på lørdag og 1,48 på søndag.

Gjennom denne helgen ble også første del av senior NM arrangert på Konnerud ved Drammen. TFLs deltakelse denne gangen skulle begrense seg til søndagens stafett. Det skulle vise seg at deltakelsen  også her ble svært begrenset da Johan Unneberg og Filip Holt bare gikk stafettens første og andre etappe. På resultatlista står det: Tistedalen FL brutt. Resultatlista viser for øvrig at både Johan og Filip gikk brukbart i de to etappene de gikk. For Petter Stokkeland som nå går for Bygdøy IL ble nok NM en opptur. På torsdagens 15 km fri ble han nummer 82 av 177 startende, 2 min og 29 sek bak vinneren Finn Hågen Krogh. Lørdag var det 30 km klassisk på programmet og her ble Petter nummer 42 av 140 av Norges beste skiløpere. Han var riktignok 5,12 bak Pål Golberg som vant, men han var nest best av løperne i sin årsklasse. I stafetten ble Bygdø IL med Petter på laget nummer 21. 136 lag startet.     


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline