Nye økonomiske retningslinjer for TFLs skigruppe

Postet av Tistedalen FL den 30. Jan 2020

Nye økonomiske retningslinjer for TFLs skigruppe er nå utarbeidet og er vedlagt i dette innlegget. De finnes også under siden for Ski og Trim.


Økonomiske retningslinjer TFL skigruppe januar 2020.docx0 Kommentar

Seks KM titler til TFL denne helgen

Postet av Tistedalen FL den 26. Jan 2020

To av kretsmesterne fra TFL, Martine Eldre Svendsby og Agnes Høyven Andersen

Her har Sondre Signebøen mottatt sin gullmedalje som bevis på at han er kretsmester


Kretsmesterskapet på ski for Østfold krets, ble denne helgen arrangert sammen med Akershus skikrets på Røtterudmoen Skistadion i Nannestad, av Åsen IL. Normaldistanse lørdag og langdistanse med fellesstart søndag. TFL stilte med sju løpere, og av disse kom fire hjem som kretsmestere. Martine Eldre Svendsby (K 19-20) og Filip Glittenberg Holt (M 19-20) vant sine klasser begge dager. Agnes Høyven Andersen (J 13) vant lørdag og ble nummer to søndag. Sondre Signebøen (G 14) vant søndag, mens Per Morten Finstad (G 15) og Herman Finsrud Kirkebøen (M 18) begge fikk tredjeplass og bronsemedalje på søndag. Tolvåringen Fredrik Signebøen gikk inn til en sterk andreplass blant Østfoldingene i søndagens renn, men denne klassen teller ikke med i kretsmesterskapet. Det skjer først i 13 års klassen.  


0 Kommentar

Tross hjemlig snømangel: 11 TFL løpere med i Oslo skifestival i Holmenkollen i helgen

Postet av Tistedalen FL den 19. Jan 2020

Det har vært en trist vinter hittil og det er imponerende å se at løpere, trenere og ikke minst foreldre ikke gir opp, men reiser dit snøen er. Både for å trene, men også gå renn! 17 stk har hittil deltatt i skirenn rundt omkring på Østlandet.

Til tross for at ingen skiløpere fra TFL har hatt muligheter til å gå på ski i hjemtraktene hittil denne vinteren, deltok 11 stk i Oslo skifestival i Holmenkollen 18. og 19 januar. Det var jenter og gutter i alderen 9 til 15 år. De 11 var: Hanna Josefine Haldin (9), Bastian Adler Østlie Langseth (10), Joel Bronebakk Johansson (10), Olle Haush (10), Johan Fredrik Svendsby Braarud (11), Joseph Finn Karlsen (11), Fredrik Signebøen (12), Agnes Høyven Andersen (13), Sndre Signebøen (14), Elina Ugland (15) og Per Morten Finstad (15). Per Morten Finstad var også med på jaktstarten søndag, og Johansson, Haush og Østli Langseth var med på søndagens stafett. 


0 Kommentar

Johan Unneberg nummer 13 Junior NM, sprint !

Postet av Tistedalen FL den 12. Jan 2020

                                                                 Johan Unneberg


Årets Norges cup for junior startet opp denne helgen, på Lygna, hvor Gran IL (Hadeland) var arrangør. Det var klassisk fredag, sprint lørdag og fristil søndag. På lørdag var det innlagt NM i sprinten. Johan Unneberg gikk greit videre fra prologen med en flott 16. plass. I kvartfinalen ble han nummer tre i sitt heat, men gikk ikke videre. Han gikk derimot så bra at han avanserte til 13. plass i NM. Kjempeprestasjon! Det var 200 med i denne klassen, M 19-20, hvor også Filip Glittenberg Holt var med, men han gikk ikke videre fra prologen. I denne NM øvelsen deltok også Martine Eldre Svendsby (K 19-20) som ble nummer 45 i prologen, hvor altså 30 stykk går videre til kvartfinalen. Fredag var det klassisk, 5 km for Martine og 10 km for Johan og Filip. Alle tre gjorde gode renn, men konkurransen i norsk langrenn er meget hard. Martine ble nummer 42 av 103 startende, Johan nummer 79 og Filip nummer 121 av hele 233 som var med. I søndagens fristil renn ble Martine (10 km) nummer 33 av 97 løpere, men Filip som gikk 15 km ble nummer 78 av 212 startene. Det var veldig sterke løp av alle TFLs løpere denne helgen og det ble plukket godt med Norgescup poeng. 

                                                                  Martine Eldre Svendsby

Det er ikke alle forunt å få diplom for 13. plass i NM i langrenn, men det klarte Johan Unneberg denne helgen 


0 Kommentar

Helgens skirenn: Sondre og Fredrik i Moelvrennet, og Petter med sterk debut i Skandinavisk cup

Postet av Tistedalen FL den 5. Jan 2020

Brødrene Sondre og Fredrik Signebøen er godt i gang med skisesongen. De har deltatt i flere renn allerede, og søndag var det Moelverennet som var på programmet. Storebror Sondre ble nummer 10 i G 14, mens lillebror Fredrik i G 12 ble nummer 14 i sin årsklasse. 

Selv om Petter Stokkeland i år ikke representerer TFL i skiløypa, men Bygdø IL, kan vi ikke helt glemme å følge med på han. I helgen debuterte han i Skandinavisk cup på Nes, med deltakere fra hele Skandinavia pluss Baltikum. På lørdagens 30 km fri ble han nummer 57 av de 278 som startet, 5 min og 50 sek bak vinneren Finn Hågen Krogh. På søndagens 15 km klassisk kom han inn som nummer 37, 1 min og 28 sek bak Magnus Stensaas som vant. 199 startende var det søndag, og blant dem kan vi nevne at Petter var ni sekunder bak den norske landslagsmannen, Niklas Dyrhaug og 56 sek bak den ikke ukjente svensken Daniel Rickardsson. Til Halden Arbeiderblad sier Petter at han tror søndagens renn var det beste han har prestert noen gang.


0 Kommentar

Velkommen til 2020

Postet av Tistedalen FL den 2. Jan 2020

Sondre Signebøen og Martine Eldre Svendsby var de to siste fra TFL som deltok i skirenn i 2019. Begge startet i Romjulsrennet på Sjusjøen 30. desember  og gjorde sine saker bra. Sondre ble nummer fire i sin klasse, G 14, mens Martine ble nummer to i K 19-20.
Etter det tfl.no har klart å spore opp, har 14 TFL løpere vært med i renn hittil i 2019-2020 sesongen. Gålå, Konnerud, Natrudstilen, Ål, Gåsbu og Sjusjøen er steder TFL hatt løpere. Løpere som har vært med er: Agnes Høyven Andersen i J 13, Elina Ugland (J 14), Martine Eldre Svendsby (K 19-20), Hiltus Østli Langseth (G 8), Olle Haush, Joel Bronebakk Johansson og Bastian Adler Østli Langseth (G 10), Johan Fredrik Svendsby Braarud (G 11), Fredrik Signebøen (G 12), Sondre Signebøen (G 14), Herman Finsrud Kirkebøen (M 18), Johan Unneberg og Fillip Glittenberg Glittenberg Holt i M 19-20 og Fredrik Fossum Jensen i M senior. I tillegg har Petter Stokkeland, som nå representerer Bygdø ILs skiteam, deltatt i flere renn. Vi garanterer ikke at vi har fått med alle i denne oversikten, så vi har en oppfordring til både løpere, foreldre og trenere om å melde fra når og hvor det har vært deltakere fra TFL.
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline