"Nye Ertetrimmen" med ferieavslutning torsdag kveld

Postet av Tistedalen FL den 20. Jun 2019

Torsdag var det sommeravslutning på Ertetrimmen i Tistedalen Skianlegg. Årets sesong var den første med start og mål i skianlegget, etter 35 år på Ertehytta. Det har vært knyttet litt spenning til flyttingen. 134 stk har de første åtte gangene registrert seg, mot 108 på samme tidspunkt i fjor. Det var 46 deltakere torsdag kveld da vårsesongen ble avsluttet med pølser og trekning av gavekort og T-trøyer. Torsdag 15. august starter høstsesongen opp, og fortsetter fram til 26. september.

Harald og Karin Nygaard har vært trofaste deltakere i Ertetrimmen gjennom mange år. Karin var torsdag blant de heldige som fikk et gavekort på sitt startnummer.

Fritz Ola og Ola Bekkevold deltok torsdag for femte gang denne sesongen og kunne dermed sikre seg hver sin Ertetrimtrøye

Familiene Strand/Brandstorp er godt representert i Ertetrimmen, og Hedda, foran, fikk seg et gavekort torsdag kveld

TFLs Vivian Skontorp, Astrid Watterdal og Sissel Huseby sørget for at ingen burde dra sultne hjem denne kvelden


0 Kommentar

Nymerkede rundturer i Ertemarka

Postet av Tistedalen FL den 5. Jun 2019

Nymerkede rundturer i Ertemarka.

 

Fornyelsen av stimerkingen i Ertemarka fortsetter, og tirsdag 4.juni fullførte løypegruppa vårens prosjekt .

Nå er Ertevannrunden og Skårefjellrunden ferdig merket med skilt og lysblå maling.

Ertevannrunden går, som navnet sier, rundt Lille Erte. Ikke noe nytt ved det, men merkingen er nå  tilrettelagt slik at også helt ukjente skal kunne ta seg en fin tur i skogen uten å gå seg bort.

Ertevannrunden er i alt 4,1 km lang og anbefales som en tur også for små barn, eller som en kjapp kveldstur.

Skårefjellrunden er en lengre tur. Hele den nymerkede runden er nå på 11,5 km. Runden går, foruten om Skårefjell, også om Myrane, Ankersporet og Hagetjern. Den er merket begge veier, så man velger selv om man vil gå «medsols» eller «motsols».

Prosjektet startet for et år siden med søknad til Østfold fylkeskommune om støtte til materiell. Det praktiske arbeidet  ute i skogen har foregått siden begynnelsen av april. Hittil er det gått med over 200 timer i dugnadsinnsatsen.

Oppfordringen fra løypegruppa er:  Bruk Ertevannrunden og Skårefjellrunden

                                                         Dette bildet er fra Skårefjell

Her ser vi løypegruppas Hans Nossen i arbeid med monteringen av de nye skiltene på Ertevannsrunden, som også er en del av de nye Ertetrimløypene0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline