Ny Virksomhets plan for TFL godkjent, og Trond Sydskogen gjenvalgt som leder på TFLs årsmøte

Postet av Tistedalen FL den 27. Feb 2019

TFLs nye styre: Bak fra venstre: Ann-Kristin Fosby, (Tur), Kai Nilsen, (Vedlikehold), Ole Lagerholt, (Budalsvika), Arild Svendsen, (TFL-posten), Hege Kjelvik, (Kunstsnø), Mayna Nossen, (Orientering). Foran fra venstre, Wenche Hauge, (Hyttegruppa), Solveig Trollnes, (Nestleder/økonomi), Trond Sydskogen, (Leder), og Svein Minge, (Sekretær). Løypegruppas Tom Olaussen var ikke til stede, mens leder i Skigruppa ennå ikke er klar.

Leder Trond Sydskogen kunne ønske rundt 30 medlemmer velkommen til TFLs årsmøte på Ertehytta tirsdag kveld. Jan Gunnar Lilledal ble valgt til dirigent og Eileen Lindh Hansen til referent. Fyldige beretninger fra hovedstyret og gruppene vitnet om god aktivitet i laget gjennom 2018, og til tross for et lite underskudd er økonomien god. En ny "Virksomhetsplan for Tistedalen Friluftslag for perioden 2019-2021" ble godkjent. Godkjent ble også en liten justering i turvirksomheten, hvor Barnas Turlag og gruppa "Friluftsliv, tilrettelagt for funksjonshemmede" ble slått sammen med Turgruppa. Dette blir nå en enhet og blir ledet av Turgruppas leder. Valgkomiteen hadde klart å fylle opp 57 av 58 plasser i styre og stell, men å få en til å lede Skigruppa hadde vært vanskelig. Gruppa er fylt opp av det rette antallet dyktige personer, så håpet er at de selv klarer å plukke ut en leder. Bevertningen denne gangen ble lagt til en pause midt i årsmøtet. Kvelden ble avsluttet med utdeling av blomster, blant annet til Eileen Lindh Hansen og Arild Signebøen som hadde gått ut av styret. Blomster fikk også leder Trond og nestleder/økonomi Solveig for sin innsats gjennom året.


Det var noe mindre oppslutning blant medlemmene på årsmøtet denne gangen, enn det normalt pleier å være. 

                 Eileen Lindh Hansen og Jan Gunnar Lilledal var møtets referent og dirigent.


0 Kommentar

Skiføre i vinterferien

Postet av Tistedalen FL den 19. Feb 2019

På Ertemoen er det fortsatt mulig å gå på ski i kunstsnøanlegget. Det er kjørt opp spor i dag. 


0 Kommentar

Info om nøkler til Ertehytta og Budalsvika

Postet av Tistedalen FL den 14. Feb 2019

Vedrørende kontakt for utleie av hytter og for hyttevakter se under arkfanen "Om TFL og Tillitsvalgte"

Etter avtale kan nøkler til Ertehytta hentes i Tippekiosken i Tistedal : 

Aulie eftf AS

  • Georg Feydts gate 9, 1792 Tistedal
           Telefon 69 19 21 21


Nøkler til Budalsvika kan hentes hos Halden Farvehandel, 

Olav V's gt. 2    tlf 94 88 15 40
0 Kommentar

Fem TFL løpere med i helgens Norges cup

Postet av Tistedalen FL den 10. Feb 2019

Martine Eldre Svendsby, Karin Selma Larsen, Petter Stokkeland, Filip Glittenberg Holt og Johan Unneberg var alle med i helgens NC renn hos Åsen IL i Akershus. Det ble samlet mange NC poeng. Martine fikk en sterk 13. plass i det klassiske rennet på fredag, mens Johan Unneberg var et sekund fra å gå til kvartfinalen i lørdagens sprint. Petter Stokkeland ble nummer 29 i fristilrennet søndag, hvor Filip ble nummer 86 og Johan nummer 95. Fredag ble Petter nummer 34, Johan 45 og Filip 122. Både fredag og søndag var det over 200 deltakere i deres klasse. Karin Selma ble nummer 45 og 77 i de to distanserennene, hvor det begge dager var over 100 deltakere. Martine ble søndag nummer 34, og både da og på fredag var det 90 stk i hennes klasse.

På lørdag deltok Agnes Høyven Andersen og Per Morten Finstad i Rossignolrennet i Lillomarka. Agnes ble nummer 11 av 48, mens Per Morten "bare" ble nummer 28 av 46. Ryktene sier at den godeste Per ikke var helt fornøyd med festet på skiene! 


0 Kommentar

Nykjørte spor i lysløypa og Siljendalen i formiddag...

Postet av Tistedalen FL den 8. Feb 2019

Fredag formiddag ble det kjørt spor både i lysløypa og til Siljedalen. Meget flotte forhold, men hvor lenge vil det vare?


0 Kommentar

Stor aktivitet blant TFLs skiløpere

Postet av Tistedalen FL den 5. Feb 2019

Det har vært stor aktivitet blant våre skiløpere de siste ukene. Oslo Skifestival i Holmenkollen, KM i sprint i TFLs regi, KM på distanse i Moss, kretsrenn i Spydeberg og langrennscross i Trøsken.

                       Her har vi gjengen som var med på langrenns crossen i Trøsken


Oslo Skifestival

Årets Oslo Skifestival ble arrangert i Holmenkollen lørdag 19. og søndag 20. januar. Det var 10 løpere fra TFL. Her er det mange løpere med og alle våre gjorde en stor innsats. Sebastian K. Larsen (G 16), Per Morten Finstad (G 14), Sondre (G 13) og Fredrik Signebøen (G 11), Joel B. Johansson (G 9), Bastian Adler Østli Langseth (G 9), Agnes Høyven Andersen (J 12), Helene Bekkevard (J 12), Elina Ugfland (J 13) og Martine Eldre Svendsby (K 18). Uten forkleinelse for noen av de andre var nok Martine med sin sjetteplass den som markerte seg mest. 


Kretsmesterskapene

Årets KM individuelt gikk i år helgen 26. og 27. januar. Sprint mesterskapet ble arrangert av TFL i skianlegget, og TFL fikk der tre kretsmestere. Karin Selma Larsen i K 17, Martine Eldre Svendsby i K 18, og Herman Finsrud Kirkebøen i M 17. Distanse KM ble arrangert i Moss og TFL fikk der en kretsmester, Karin Selma Larsen. Petter Stokkeland (M 19-20) og Per Morten Finstad (G 14) ble nummer to begge dager, mens Sondre Signebøen (G 13) ble nummer to i distanserennet i Moss.  Johan Unneberg (M 19-20) ble nummer tre i sprinten på lørdag. Nummer tre ble også Jens Halvard Larsen (G 12) i sprinten lørdag, men det var ikke KM klasse. Totalt var 14 TFL løpere med i disse KM rennene lørdag og søndag og foruten de som er nevnt over var disse med: Kristine Bekkevard (J 9), Bastian Adler Østli Langseth (G 9), Joel Bronebakk Johansson (G 9), Fredrik Signebøen (G 11), Helene Bekkevard (J 12) og Filip Glittenberg Holt (M 19-20) 

Spydeberg

Lørdag 2. februar var det kretsrenn i Spydeberg hvor fire TFL løpere var med. Søstrene Kristine (J 9) og Helene Bekkevard (J 12) og brødrene Sondre (G 13) og Fredrik Signebøen (G 11). Kristine er så ung at ingen rekkefølge blir registrert i klassen, men tiden ser vi… og den var god. Helene ble nummer fire i sin klasse, mens begge brødrene Signebøen fikk hver sin 3. plass. 

Trøsken

Søndag 3. februar stod Trøskencrossen på agendaen for noen av TFL sine utøvere. Skicross løypen bestod av en 1 km sløyfe som ble gått flere ganger avhengig av alder.Løypen inneholdt hinder av typen slalåm, orgeltramp, staking, baklengskjøring og hopp. Noe som kunne være utfordrende, med fall for de fleste, men veldig morsomt. Vi vil takke Trøsken for en flott løype og ønsker flere slike renn i løpet av sesongen.Resultatmessig gikk det veldig bra for TFLérne. Alle klatret opp på seierspallen.  Kristine Bekkevard gikk et flott renn i (J9). Fredrik Signebøen (G11) ble nummer 3. I  (J12) fikk vi to på pallen med Helene Bekkevard på 2. plass og Agnes Høyven Andersen på 3 plass. Jens Halvard Larsen (G12) gikk inn til nok en 3. plass for TFL.  Vant gjorde Sondre Signebøen i (G13) og Selma Larsen i (K17).


                       

                                                Dobbel kretsmester Karin Selma Larsen

                    Premievinnere i Spydebergrennet: Sondre, Helene, Kristine og Fredrik

                                       Agnes Høyven Andersen i Trøskencrossen

En energisk Jens Halvard Larsen i langrenns crossen i Trøsken. Jens Halvard har debutert som langrennsløper denne sesongen og det har han gjort med glans


                           Medaljevinnere i KM, Sondre Signebøen og Per Morten Finstad


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline