RESULTATER Telenorkarusellen 2019

Postet av Tistedalen FL den 14. Jan 2019

Her finner du resultatlisten


Telenorkarusellen avsluttet for denne gang. Se resultater her

Hilsen

Kunstsnøgruppa


0 Kommentar

Tolv TFL-løpere gikk renn i helgen. Norges cup i Drammen og Hvalstjernrennet på Fetsund

Postet av Tistedalen FL den 14. Jan 2019

Disse var med i skirennet på Fetsund i helgen. Fra v: Fredrik, Helene, Agnes, Elina, Per Morten og Sondre.

Seks TFL-løpere deltok i Norges cup rennene på Konnerud (Drammen) i helgen. Det var Selma Karin Larsen, Martine Eldre Svendsby, Herman Finsrud Kirkebøen, Filip Glittenberg Holt, Johan Unneberg og Petter Stokkeland. Halden Arbeiderblad har en flott reportasje fra disse rennene, både på nett og i mandagens papirutgave. I tillegg til det som står der kan vi legge til at Martine gikk videre til kvartfinalen i lørdagens sprint, men kom seg ikke videre derfra. Johan Unneberg var kun et sekund fra å gå videre fra prologen.

Seks andre løpere var med lørdag i Hvalstjernrennet på Fetsund. Prestasjonene var det ingenting å si på. I klasse G 14 gikk Per Finstad inn til 11. plass av 28. I J 13 ble Elina Ugland nr. 32 av 36. Sondre Signebøen ble nr 15 av 31 i G 13. Helene Bekkevard ble nr 18 og Agnes Andersen nr 16 av 34 i J 12. Til slutt ble Fredrik Signebøen nr. 25 av 51 i G11.


0 Kommentar

Martine vant på Sjusjøen.

Postet av Tistedalen FL den 3. Jan 2019

        Her har vi gjengen som var med på trener Hans Lie sin hardøkt i skianlegget lille julaften               

Tre TFL løpere gikk renn i Lillehammer/Hamar området i julehelgen. Alle tre var med på Hans Lie sin tradisjonelle hardøkt i skianlegget lille julaften. Etter at julefeiringen var over bar det til Innlandet og alle tre viste at treningen er utført tilfredstillende gjennom høsten. Det startet på Gåsbu 27. desember hvor Petter Stokkeland gikk inn til en flott 4. plass i H 19-20. I samme renn ble Per Morten Finstad nummer 14 i guttenes sterke 14 års klasse. Dagen etter var det renn på Budor og her ble Per Morten nummer 12 i sin klasse. Etter det vi kan lese av resultatlistene fra det rennet hadde han den 14. beste tiden av samtlige 324 startene. En sterk prestasjon. 30. desember var det så klart for det tradisjonelle Sjusjørennet og her gikk Martine Eldre Svendsby helt til topps i K 18, og Petter Stokkeland ble nummer to i sin klasse. Sesongen første renn er publisert i TFL-posten julenummer, men det har deltatt løpere i renn etter det. Petter Stokkeland og Johan Unneberg deltok i to renn i NC på Hovden 15. og 16. desember. Petter Stokkeland, brødrene Sondre og Fredrik Signebøen og Agnes Høyven Andersen gikk renn på Natrudstilen ved Sjusjøen 5. desember, mens vi har registrert Kari Selma Larsen som deltaker i Hakadal 15. desember.  Vi garanterer ikke at andre TFL løpere kan ha vært med andre steder, men det er ikke alltid lett å ha oversikten på det.


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline