Innkalling til ekstrordinært årsmøte i TFL, mandag 25. november 2019 kl. 18:00 på Ertehytta

Postet av Tistedalen FL den 10. Nov 2019

Sak: Skal Tistedalen Friluftslag tilslutte seg DNT Østfold og vedtektene til DNT Østfold.

I henhold til lover for TFL § 17 (1) b innkalles det til ekstraordinært årsmøte mandag 25. november 2019 kl. 18:00 på Ertehytta.

Begrunnelse for at Tistedalen Friluftslag bør slutte seg til DNT Østfold:

Gjennom mange år har DNT-foreningene i Østfold hatt et uformelt samarbeid. I de senere år har vi løselig diskutert en paraplyorganisasjon kalt «DNT Østfold». 

Nå når Østfold fylke blir en del av det nye storfylket Viken, er det fare for at våre foreningen hver for seg kan bli litt lite synlige, og derfor falle langt ned på ei prioriteringsliste. Selv Østfold fylkeskommune ønsket at vi burde kunne «tale med en stemme». I Viken fylke vil dette bli langt viktigere. Ved å slå oss sammen under en «paraply», vil vi antakelig oppnå større gjennomslag i forhold til prosjekter/fylkessøknader.

Den enkelte DNT-forening vi fortsette selvstendig som tidligere, men sammen må vi   fremme søknader til felles prosjekter som  gavner oss alle.

Forslag til vedtekter for DNT Østfold er godkjent av de andre foreningene. De vedlegges, og som § 9 viser, har den enkelte forening vetorett mot forslag som en er uenig i. § 11 sier også at en forplikter seg økonomisk kun i forhold til egen medlemsmasse.

Det bes om at ekstraordinært årsmøte i Tistedalen Friluftslag tilslutter seg paraplyorganisasjonen DNT Østfold.

Vedtekter for DNT Østfold - forslag 2019 10 16.pdf


0 Kommentar

172 små og store var med i søndagens Ertemarka rundt

Postet av Tistedalen FL den 4. Nov 2019

125 voksne og 47 barn deltok i årets Ertemarka Rundt, som ble arrangert for 47.gang.

Det var tre løypevalg og de fleste valgte blå løypa rundt Lille Erte. Her ventet Karsten og Jan Gunnar med grillpølser til barna og kaffe fra svartkjelen til de voksne.

På Ertehytta kunne barna steke pinnebrød på bålet.

Her er de riktige svarene på tippetrimmen. TTIF ble stiftet i 1916. Ugla til Harry Potter heter Hedvig. Planeten nærmest sola er Merkur. Når det er høst i Norge er det vår i Australia. Har du alliumfobi har du fobi for løk. I curling blir lagkaptein kalt «skip».

Lykt fra Stangeskovene ble vunnet av Elin F. Vangen. Fruktkurv fra Rema, Tistedal ble vunnet av Ronny Mathisen og gavekortet fra Kringla Konditori ble vunnet av Frode Handelsby.

                                                               Mange samlet seg rundt "bålplassen" på stien rundt Lille Erte

        Sissel Huseby fra Turgruppa overrekker her premien fra Barnas Turlag til Eivind Jørstad Olsen





0 Kommentar

Nå kan det bestilles nye klubbdrakter!

Postet av Tistedalen FL den 11. Okt 2019

Nå åpner Swix for bestilling av klubbtøy, se nedenfor. Stenger om 14 dager for å sikre levering før jul. Leveres hos Sportsenteret som sist.


0 Kommentar

TUR TIL BUDALSVIKA SØNDAG 29. SEPTEMBER

Postet av Tistedalen FL den 1. Okt 2019


Årets siste tur gikk til Budalsvika – the same procedure as every year. 

Sju personer møtte opp på Tangen brygge klokka ni for å være med på den lange turen. Turen fulgte den blåmerka stien fra Remnevannet forbi Langetjern og over Høgestang. Turens lengde var på ca 11 km og de brukte tre timer, inkludert pause.

Resten av turfølget hadde frammøte klokka ti og kjørte samlet til Råbocken. Herfra fulgte vi den noe kortere turen til Budalsvika, gjennom Tresticklan nasjonalpark.

30 personer fikk servering på Budalsvika, sodd og sjokoladekake. Takk til alle som bidro med diverse oppgaver.

Returen gikk stort sett i de samme løypene, noen av de fra den lange turen valgte den korte turen hjem.

Takk til alle som har vært med oss på turer i 2019. Håper vi sees igjen i 2020 på nye stier.

Gjengen som gikk fra Remnevannet....

...og de som gikk fra Råbocken


0 Kommentar

Nye Ertetrimmen avsluttet for sesongen, torsdag kveld

Postet av Tistedalen FL den 27. Sep 2019

Den 36. sesongen av Ertetrimmen ble avsluttet torsdag kveld, 26. september. Trimmen har i år gått under navnet "Nye Ertetrimmen" fordi den i år ble flyttet fra Ertehytta etter 35 år, til skianlegget. Torsdag kveld ble det hele avsluttet for sesongen med rundt 65 deltakere. Etter at trimmen var avsluttet i skianlegget, dro folket til Ertehytta der det vanket premier og mat på deltakerne. Årets sesong har hatt en betydelig større oppslutning enn fjoråret.

Det var et fyldig startfelt torsdag kveld  



0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline