Johan Unneberg nummer 13 Junior NM, sprint !

Postet av Tistedalen FL den 12. Jan 2020

                                                                 Johan Unneberg


Årets Norges cup for junior startet opp denne helgen, på Lygna, hvor Gran IL (Hadeland) var arrangør. Det var klassisk fredag, sprint lørdag og fristil søndag. På lørdag var det innlagt NM i sprinten. Johan Unneberg gikk greit videre fra prologen med en flott 16. plass. I kvartfinalen ble han nummer tre i sitt heat, men gikk ikke videre. Han gikk derimot så bra at han avanserte til 13. plass i NM. Kjempeprestasjon! Det var 200 med i denne klassen, M 19-20, hvor også Filip Glittenberg Holt var med, men han gikk ikke videre fra prologen. I denne NM øvelsen deltok også Martine Eldre Svendsby (K 19-20) som ble nummer 45 i prologen, hvor altså 30 stykk går videre til kvartfinalen. Fredag var det klassisk, 5 km for Martine og 10 km for Johan og Filip. Alle tre gjorde gode renn, men konkurransen i norsk langrenn er meget hard. Martine ble nummer 42 av 103 startende, Johan nummer 79 og Filip nummer 121 av hele 233 som var med. I søndagens fristil renn ble Martine (10 km) nummer 33 av 97 løpere, men Filip som gikk 15 km ble nummer 78 av 212 startene. Det var veldig sterke løp av alle TFLs løpere denne helgen og det ble plukket godt med Norgescup poeng. 

                                                                  Martine Eldre Svendsby

Det er ikke alle forunt å få diplom for 13. plass i NM i langrenn, men det klarte Johan Unneberg denne helgen 


0 Kommentar

Helgens skirenn: Sondre og Fredrik i Moelvrennet, og Petter med sterk debut i Skandinavisk cup

Postet av Tistedalen FL den 5. Jan 2020

Brødrene Sondre og Fredrik Signebøen er godt i gang med skisesongen. De har deltatt i flere renn allerede, og søndag var det Moelverennet som var på programmet. Storebror Sondre ble nummer 10 i G 14, mens lillebror Fredrik i G 12 ble nummer 14 i sin årsklasse. 

Selv om Petter Stokkeland i år ikke representerer TFL i skiløypa, men Bygdø IL, kan vi ikke helt glemme å følge med på han. I helgen debuterte han i Skandinavisk cup på Nes, med deltakere fra hele Skandinavia pluss Baltikum. På lørdagens 30 km fri ble han nummer 57 av de 278 som startet, 5 min og 50 sek bak vinneren Finn Hågen Krogh. På søndagens 15 km klassisk kom han inn som nummer 37, 1 min og 28 sek bak Magnus Stensaas som vant. 199 startende var det søndag, og blant dem kan vi nevne at Petter var ni sekunder bak den norske landslagsmannen, Niklas Dyrhaug og 56 sek bak den ikke ukjente svensken Daniel Rickardsson. Til Halden Arbeiderblad sier Petter at han tror søndagens renn var det beste han har prestert noen gang.


0 Kommentar

Velkommen til 2020

Postet av Tistedalen FL den 2. Jan 2020

Sondre Signebøen og Martine Eldre Svendsby var de to siste fra TFL som deltok i skirenn i 2019. Begge startet i Romjulsrennet på Sjusjøen 30. desember  og gjorde sine saker bra. Sondre ble nummer fire i sin klasse, G 14, mens Martine ble nummer to i K 19-20.
Etter det tfl.no har klart å spore opp, har 14 TFL løpere vært med i renn hittil i 2019-2020 sesongen. Gålå, Konnerud, Natrudstilen, Ål, Gåsbu og Sjusjøen er steder TFL hatt løpere. Løpere som har vært med er: Agnes Høyven Andersen i J 13, Elina Ugland (J 14), Martine Eldre Svendsby (K 19-20), Hiltus Østli Langseth (G 8), Olle Haush, Joel Bronebakk Johansson og Bastian Adler Østli Langseth (G 10), Johan Fredrik Svendsby Braarud (G 11), Fredrik Signebøen (G 12), Sondre Signebøen (G 14), Herman Finsrud Kirkebøen (M 18), Johan Unneberg og Fillip Glittenberg Glittenberg Holt i M 19-20 og Fredrik Fossum Jensen i M senior. I tillegg har Petter Stokkeland, som nå representerer Bygdø ILs skiteam, deltatt i flere renn. Vi garanterer ikke at vi har fått med alle i denne oversikten, så vi har en oppfordring til både løpere, foreldre og trenere om å melde fra når og hvor det har vært deltakere fra TFL.
0 Kommentar

TFL "Julespesial"

Postet av Tistedalen FL den 24. Des 2019

Her har vi årets aktører i TFL Julespesial. Bak fra venstre: Morten, Trond, Marius, Magne, Olav, Petter, Herman og Sebastian. Foran fra venstre: Ingrid, Martine, Per, Hans, Jon og Filip

Det blir ikke jul før den årlige styrkeprøven ”TFL Julespesial” er gjennomført. I år hadde trenerne Renate og Hans invitert sine hjemmeværende disipler til denne hardøkten i skianleggets styrkerom, lille julaften. Alle fulgte trener Hans sitt program, så svetten sprutet og musklene dirret. Etter treningsøkten og en fortjent dusj, ble det servert grøt og gløgg, vel tilrettelagt av Gina, Selma og Morten.  


0 Kommentar

Årets "Grøtstafett" vel i havn

Postet av Tistedalen FL den 19. Des 2019

Den tradisjonelle ”Grøtstafetten” ble arrangert på Ertehytta torsdag kveld, med godt tilårskomne trimmere og aktive skiløpere på plass. Foreldrene heiet og 45 var tilstede på arrangementet som ble avsluttet med grøt, gløgg, pepperkaker, og ikke minst nissepremier til heldige vinnere inne på hytta. En hyggelig avslutning på et aktivt år.

Her er resultatlister og premiebord fra årets Grøtstafett

Her er årets vinnerlag, Martine, Herman, Vivian og Einar

Bjørn, John og Tor Ivar sikret seg hver sin marsipangris

Det var bra med folk på hytta denne kvelden
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline