Nye Ertetrimmen avsluttes torsdag 26. september

Postet av Tistedalen FL den 22. Sep 2019

Torsdag 26. september avsluttes årets Ertetrimsesong i skianlegget, men premieutdeling og bespisning vil foregå på Ertehytta!Orientering: Liv Inger Prangerød dobbelt kretsmester og med mange andre topplasseringer

Postet av Tistedalen FL den 22. Sep 2019

Liv Inger Prangerød er vår eneste aktive o-løper, men til gjengjeld er hun meget aktiv. I tillegg til to KM titler denne sesongen, har hun deltatt i mange løp rundt omkring i Norge og Sverige, og vunnet flere av dem. Nedenfor har vi en oversikt over løp hun har deltatt i hittil denne sesongen.

Sälen tredagers 28. til 30. juni hadde over tusen deltagere. Det var flott fjellterreng og fint vær. Her ble det seier til Liv Inger alle tre dagene.

Under O-ringen ved Kolmården 22. til 26. juli var det ca 16000 deltagere i en veldig god og varm periode. Her ble hun nummer åtte sammenlagt i sin klasse, D 60, med en annen plass som best på den fjerde dagen!

Hele arrangementet under O-ringen var fantastisk gjennomført med flotte kart og vriene løyper. 

Gränsjakten ved Strömstad 10. og 11. august gikk på gode kart brukt under VM i Sverige 2016. Her ble det førsteplass begge dager.

Under årets VM i Spydeberg 12. til 16. august ble lørdagens publikumsløp en utrolig våt opplevelse, det regnet hele dagen. Men alle o-løpere var like blide for det. VM-stafettene på lørdag var også utrolig spennende å følge med på. I publikumsløpet ble hun nummer fem.

Under årets kretsmesterskap i Indre Østfold og Moss kunne det gjerne vært flere deltagere enn de 180 og 150 som stilte til start. Liv Inger vant begge KM titlene i sin klasse! 

Årets veteranmesterskap ble arrangert av Ringerike O-lag ved Hønefoss og Sundvollen 6. til 8.september med rundt 450 løpere.

Sprinten gikk ved Hvalsmoen militærleir (nedlagt) og middels og langløpene ved Kleivstua på Krokskogen. Her var det gode muligheter for en bomtur. Anne Marie Solheim Haugerud (tidliger HSK, nå Indre Østfold OK) var en av dem som løp fort uten alvorlige bommer, hun vant D 55 på søndagens middeldistanse. Liv Inger ble nummer 4, 5 og 5 på de tre løpene.Rulleskirenn i Trøsken

Postet av Tistedalen FL den 20. Sep 2019


Torsdag 19/9 ble det gått kretsrenn i klassisk stil i rulleskiløypa i Trøsken, hvor TFL-løperne demonstrerte at den primære motivasjonen for kjøreturen til Harehjellhytta denne torsdagskvelden verken var å spise boller eller å drikke saft. 

 Fredrik Signebøen var ikke snauere enn at han gikk hen og vant 12-årsklassen for gutter, hvor det i alt stilte 8 deltagere, mens Agnes Andersen tok en solid 2. plass bak tilsynelatende uslåelige Anna Solberg fra Spydeberg i J13, og i konkurranse med totalt 5 startende rulleskiløpersker i denne klassen. Til sammenlikning var ikke tida Agnes brukte på 4-kilometeren i Trøsken dårligere enn at det ville ha holdt til en relativt komfortabel seier i J14. For Sondre Signebøen, gikk det imdl. en anelse tråere enn det pleier, og storebror Signebøen måtte ta til takke med 4. plass av de 5 som startet i G14.

 På søndag er det duket for nytt rulleskirenn på nylagt asfalt i Fredrikstad Skiarena, og det er ikke først og fremst for å spise boller at langrennsløperne fra TFL stiller i Fredrikstad heller. 😊TUR TIL BUDALSVIKA SØNDAG 29. SEPTEMBER

Postet av Tistedalen FL den 19. Sep 2019

 TUR TIL BUDALSVIKA SØNDAG 29.SEPTEMBER

Felles avreise fra Tangen brygge, Tistedal til Råbocken. Avreise kl.10.00. Turens lengde er på 4,5 km hver vei (ca 1,5 time) på god sti og klopper.

Turleder Tor Arild Fosby, tlf 419 32 686.

For de som ønsker en lengre tur vil det være avreise kl.09.00 fra Tangen brygge til Remmnevannet. Her vil dere følge den blåmerka løypa til Budalsvika. Her er turens lenge på 11 km hver vei, ca 3 gåtimer. Muligheter for å gå en kortere tur tilbake (til Råbocken).

Turleder Sissel Huseby, tlf 917 24 145.

Det vil også være muligheter for å sykle til Budalsvika sammen med Vivan Skontorp, tlf 478 53 930. Felles avreise fra Tangen brygge kl.10.00. 

Det tar ca 1,5 time å sykle fra Holmegil til Budalsvika i rolig tempo.

På Budalsvika vil det være enkel servering av sodd, rundstykker, kaffe og kake.

Men vi anbefaler alle å ta med drikke og litt niste. Alle er velkomne til Budalsvika.Onsdag kveld: Fra turen nord i Strupeskogen

Postet av Tistedalen FL den 19. Sep 2019

9 stk. og to Wilmaer( hunder) var med på kveldstur fra nord i Strupeskogen.Vi fikk en fin kveldstur i flott høstvær🌞🍁Ingen ble bløte på beina heller, selv om vi måtte balansere på stokk over bekk👍 Vi fikk et flott skue da vi så en elg som stod på en kolle. Vi brukte to timer på turen som var på 6,5 km.Turledere var Liv Marit og Sissel.Levert av IdrettenOnline